Sunday, July 19, 2009

PREVIEW - HIGHLY COLLECTIBLE OMEGA SPEEDMASTER TRIPLE CALENDAR CHRONOGRAPH MK40 (SOLD)






HIGHLY COLLECTIBLE AUTHENTIC OMEGA SPEEDMASTER MARK 40 COSMO 3520.05 CHRONOGRAPH MEN'S WRISTWATCH CIRCA NOV 2006

SOLID STAINLESS STEEL BLACK TACHYMETER BEZEL

CRYSTAL NO CRACK OR SCRATCHES

OMEGA AUTOMATIC CAL. 1151 MOVEMENT

LUMINESCENT SILVER TONE HANDS

BLACK DIAL WITH LUMINOUS STICK WITH 0 -60 MARKERS, 3 REGISTER CHRONO DIAL WITH GMT

CALENDAR POINTER

WATER RESISTANT 30 METERS/100 FEET

THE REAR CASE SCREWS IN PROPERLY AND STATES ORIGINAL SPEEDMASTER CASE S/N 59681765

SOLID STEEL CASE MEASURES APPROXIMATELY 41mm EXCLUDING THE CROWN AND 44mm LUG TO LUG

HALLMARKED ORIGINAL OMEGA CROWN

GENUINE SPEEDMASTER BRACELET BAND FITS 7.5" WRIST

DISCONTINUED OMEGA MODEL... RARE!

EXCELLENT CONDITION, KEEPING GOODTIME AND RECENTLY SERVICED

PRICE WHEN NEW : RM15,000

PRICE OFFERED BY 2ND HAND WATCH DEALERS AT BERJATA TIMES SQUARE AND THE MALL IS BETWEEN RM8,500 - 13,500 (DEPENDING ON THE CONDITIONS EITHER NOS, MINT, EXCELLENT OR GOOD)

SOLD TO TUAN HASROL FROM PERAK

10 comments:

  1. askum tuan....apa kaba??uhhh.....omega yang ni lagi cantik....

    ReplyDelete
  2. salam tuan,
    cantik jam ni.. hebattt!! apa fungsi 2 hands dkt sub-dial pd pukul 9 tu Tuan? atau aper istilahnya mender tu ..? dari tahun berapa ni? harga pun mesti hebattt gak nii kan? err berapa ribu ni Tuan Syed?

    t/kasih

    ReplyDelete
  3. banyaknya soalan havana...larat ke tuan syed nak jawab....bagi peluang dia berseminar dulu.....hehehe....

    ReplyDelete
  4. hehehe..
    sy budak baru nak kenal jam.. aper lg jam2 canggih cam ni..
    belajar kat sekolah dulu, jam ada 3 jarum jer.. yg ni ada lebih dr 6 jarum.. so nak tahu laa jugak.. hehehe.. bolehkan Tuan Syed..?
    tq

    ReplyDelete
  5. Havana, sub-dial kat 9:00 tu adalah GMT dual time, kalau gi luar negara kita boleh tengok waktu tempatan dan waktu negara sendiri... harga nanti balik Malaysia baru post. Terima kasih atas minat sedara2 semua. Sini cuaca sama mcm Msia (Hawaii 7.30am)

    ReplyDelete
  6. boleh tahan jugak harganya.....

    ReplyDelete
  7. ermm harga yg dipaparkan amat berpatutan..
    kalau ada diskaun lagi berpatutan.. hehe..

    ReplyDelete
  8. harga macam beli motosikal yamaha LC.......tapi berbaloi.....tak merasa la nak beli yang baru 2 kali ganda harganya.....jam memang klasssss gitu!!

    ReplyDelete
  9. Azlan Havana, harga I offer tu kira murah di pasaran, still boleh nego....

    ReplyDelete