Thursday, September 17, 2009

SELAMAT HARI RAYA - OUT OF TOWN

LAWATAN KE FLEA MARKET KALI NI ADA REZEKI DAPAT LE 6 BIJI JAM DIBELI, WALAUPUN TAK MURAH TETAPI BERBALOI ANTARANYA JAM MAJESTIME CHRONIOGRAPH 'NEW OLD STOCK" YANG SANGAT SEMPURNA, BALIK NANTI SAYA POSKAN GAMBAR-GAMBARNYA. (29 SEPTEMBER 2009)


I'LL BE LEAVING TO AMSTERDAM AND BRUSSEL FROM 25.9.09 UNTIL 5.10.2009. MY SECOND CHANCE TO VISIT A FLEA MARKET AT PLCAE DU JUE DE BALLE, BRUSSELS SINCE 2001.

SAYA AKAN KE AMSTERDAM DAN BRUSSEL DARI 25.9.2009 HINGGA 5.10.2009. LAWATAN KEDUA KE SANA DAN PELUANG UNTUK TENGOK PASAR KARAT DI BRUSSEL.

ALL MESSAGE WILL BE ANSWERED IF I MANAGE TO GET INTERNET CONNECTION OR WILL BE ANSWERED ONCE I REACH HOME IN CASE NO INTERNET CONNECTION.

SEMUA MESEJ AKAN DIJAWAB APABILA SAYA PULANG KERANA XDE INTERNET SEBAB HOTEL CAJ INTERNET MAHAL SANGAT.

KIND REGARDS AND SALAM

6 comments:

 1. Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin Juga dari Saya. Mohon Apa2 Yang Tersilap Sepanjang Kenalan Dimaafkan. Kalau Balik Kuala Kurau Call Saya...

  ReplyDelete
 2. Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin Tuan Syed,...tahun ni giliran saya kena stay kerja pulak setelah 10 tahun asyik kena release balik kampung je...takpe...tak kisah...bagi peluang ngan member2 lain pulak...lepas raya nanti bila orang dah masuk kerja balik,saya pulak yang bercuti... : )

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada Tuan Syed sekeluarga. Terlebih terkurang, harap ampun dan maaf. Semoga raya ini disambut dengan penuh ketaqwaan.

  Banyak sungguh yang saya belajar tentang jam-jam tangan sejak mula mengikuti blog Tuan...dan dah banyak kedai jam singgah tengok dan cuba jenama-jenama Swiss yang tuan maklumkan.TQ

  ...kalau kebetulan lalu kat Ipoh, call dan singgahlah rumah.

  ReplyDelete
 5. Kepada Y.Bhg. Dato' dan saudara Azlan, insyaalah kalau ada kelapangan dan diizinkanNYA.

  ReplyDelete
 6. Terima kasih atas sokongan Tuan Syed. Mohon kemaafan sekiranya ada terkasar tersilap. Raya kali ni balik 2 kg. Kedah & Johor. Hujung sana, hujung sini.... Hehehe...

  Selamat hari raya... maaf zahir & batin..

  ReplyDelete